ORGANIZACIJA NASTAVE

Trajanje obrazovnog programa i način rada

Svaki od modula obrazovnog programa „Pobjedničko učenje“ realizira se tijekom jedne nastavne godine, svakog vikenda ili tijekom tjedna po dva nastavna sata. Ukoliko je polaznik obrazovnog programa odsutan sa jednog termina održavanja nastavnih sati ima pravo na propuštenog sata. Periodično svaki polaznik, odnosno njegovi roditelji, dobivaju izvještaje o radu i napredovanju na nastavnim satima gdje se pored tih zapažanja navode i preporuke i smjernice za daljnji rad.

Nakon završenog svakog od dva modula obrazovnog programa „Pobjedničko učenje“ svaki polaznik dobiva svjedodžbu o uspješno završenom obrazovnom programu, završni izvještaj o radu i napredovanju, plan rada za tromjesečni samostalni rad te ima pravo na neograničen broj besplatnih konzultacija tijekom daljnjeg rada i usavršavanja. Jednom naučene tehnike učenja i pamćenja polaznik obrazovnog programa usvaja za cijeli život i može ih primjenjivati tijekom procesa učenja svih nastavnih predmeta.

Materijal za rad

Za svakog polaznika obrazovnog programa „Pobjedničko učenje“ osiguran je priručnik s teorijskim predavanjima i praktičnim vježbama, blok za crtanje, olovka, komplet flomastera i fascikl za sve materijale (tvrdi uvez).

Besplatna uvodna predavanja

Edukativni centar u cilju kvalitetnog predstavljanja oba modula programa „Pobjedničko učenje“ realizira i besplatna uvodna predavanja za sve zainteresirane u trajanju od jednog nastavnog sata. Cilj besplatnih uvodnih predavanja je da sve zainteresirane roditelje upozna kako svome djetetu osigurati okruženje za lakše učenje i postizanje boljih rezultata u školi, svim detaljima realizacije obrazovnog programa i načinu pred upisa u sve grupe obrazovnog programa. Besplatna uvodna predavanje realiziraju se radnim danima u večernjem terminu, ali i prema dogovoru sa zainteresiranima.